Видео разходка в нашия двор

Видео разходка в нашия двор

Заснех това видео в края на май месец и ми отне 3 седмици изобщо да отворя файловете и да седна да ги обработвам и още почти 2 седмици да го довърша. Напоследък толкова много се бавя с всичко, което съм планирала да публикувам, че понякога се чудя има ли смисъл. (Отговорът е ДА, има смисъл, просто трябва да си по-организирана, Сия.)

Мисля си, че завършването на видеото се проточи толкова много, защото подъзнателно не исках да се гледам и слушам 12764527 пъти докато сглобя всичко. Важното е, че преодолявам себе си обаче, и въпреки закъснението видеото най-накрая е готово и качено в YouTube.

Доволна съм как се получи, но заради голямото забавяне дворът (в частност зеленчуковата градина и верандата) вече изглежда по коренно различен начин! Затова в този пост добавям и няколко снимки от днес, за сравнение.

Надявам се видеото да ви хареса и да не ми се смеете много на постоянните грешки, които правя (не се шегувам, бъркам абсурдни думи, гледайте го!).

*За да видите как Еми се прави на гъсеничка, гледайте видеото до край.

Дворът днес

Верандата:

Във видеото споменавам, че Алекс работи по един DIY проект и на снимките по-долу можете да го видите почти завършен – маса и пейки за верандата, сглобени от него от безплатни дъски от Facebook Marketplace. Остана да се добавят някои довършителни елементи и да се боядисат <3

Понеже са по-обемни се наложи да повдигнем цветятa покрай оградата, за да имат достъп до слънце – за целта използвахме сиви палети (на първата снимка в ляво).

Междувременно розите и лавандулата цъфнаха; настурцията, невенът и маковете растат, калдаръмчето в лейката също. Само 1 месец е минал, а разликата в зеленината е огромна!

Зеленчуковата градина:

Зеленчуците също много пораснаха – репичките даже ги изядохме, доматите цъфнаха и започнаха да връзват, краставичките растат и зреят. Опитахме една – толкова хрупкава и сладка, нищо общо с купешките. Грахът и ягодите също зреят и си хапваме, бобът расте нагоре с пълна сила.

До скоро!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.