Babywearers of Bulgaria Part III - Varna

Babywearers of Bulgaria Part III - Varna

Дойде време да споделя последните няколко снимки от Бебеноските на България. Беше страхотно удоволствие да снимам бебеноските и нямам търпение да се прибера лятото и да повторим.


Прочетете: Бебеноските на България Част I – София & Бебеноските на България Част II – София


 

5 тодлъра седят на клон на дърво
Успяхме да ги заснемем заедно. Не са ли сладури?

Запознайте се с бебеноските на Варна:

Ралица и Ива

“Началото на бебеносенето за нас беше доста трудно. Отне ни 6 месеца Ивка да се почувства спокойна, но за моя огромна радост от тогава се носим с голямо удоволствие.”

 

Тодлър с шапка гледа в камератаМайка гледа тодлъра си, който гледа в камерата. И двете носят зимни якета и плетени шапки Майка носи тодлъра си на гръб в ергономична раница. И двете носят плетени шапки и зимни дрехи

 

Ирина и Сава

“Бебеносенето прави родителството толкова лесно и още по-вълнуващо. Благодарение на него споделяме както красивите и спокойни мигове, така и трудните. Обичаме да сме сгушени един в друг и заедно да изследваме света.”

 

Тодлър със сива шапка, зелено-бял суичър и черно яке гледа нагоре към камерата Майка носи тодлъра си в едгономична раница. Облечена е с лилав суичър за бебеносене. Майка носи тодлъра си в едгономична раница. Облечена е с лилав суичър за бебеносене. И двамата са усмихнати.

 

Яна и Сияна

“Аз съм сертифициран консултант по бебеносене и собственик на варненската библиотека за носилки “Морско Конче”. Бебеносенето ни носи радост. То е нашия начин на придвижване и близост, така споделяме всичко. На този етап не мога да си представя да не го практикуваме.”

 

Тодлър с розово палто ръкомаха с ръце пред камерата Майка с руса дълга коса гушка тодлъра си, облечен с розово палто Тодлър вързан в лилав тъкан слинг на гърба на майка си, гледа в камерата

 

Радостина и Алина

“Имам 2 прекрасни деца – Теодор на 12г и Алина на 1.6г.” Бебеносенето за мен е близост, удобство и необходимост и се радвам, че го открих с второто си дете.”

 

Тодлър облечен с дънки, червено-черна жилетка и бяла шапка яде гризка и гледа в камерата Майка участничка в Бебеноските на България носи тодлъра си в ергономична раница отпред на гърдите си. Тодлъра я докосва по носа, а тя и се усмихва. Майка участничка в Бебеноските на България носи тодлъра си в ергономична раница отпред на гърдите си.

 

Цанета и Даниел

“С мъжа ми обожаваме да сме сред природата и бебеносенето ни улесни много да прекарваме повече време със сина ни навън. Няма значение дали сме на планина или море, раницата или слинга винаги е с нас. Бебеносенето за нас е любов и свобода.”

 

Тодлър със синя поларена жилетка, носен в ергономичната раница, гледа към камерата Майка носи тодлъра си в ергономична раница на Soul Slings, модел Peace on Blue, стандартен размер. Майка носи тодлъра си в ергономична раница на Soul Slings, модел Peace on Blue, стандартен размер.

 

Това е от мен засега, поне във връзка с този проект. Много се радвам, че се захванах с него. Много ми липсваше фотографията. Тези сесии ми помогнаха да вляза във форма отново.

Благодаря ви, че прочетохте до тук. Ще говоря повече на темата с бебеносенето в някои от бъдещите ми постове. Утре очаквайте бонус поста, който ви обещах миналата седмица 🙂Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.